Telefon

06304224797

E-mail

j.manyi62@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

Drága Johanna!
Isten hozott erre a világra! Te, az a valaki vagy, aki felül írta a lehetetlent. Aki a lehetetlenből érkezett, Ő bizony, vagyis Te, minden lehetetlenből kihozod azt a lehetőséget, amire mások évtizedeket várnak, ahogyan Rád is vártak, tudattalanul. Nem is sejtették, hogy valami olyasmit kapnak ajándékba, amiről mások csak álmodozni képesek. Amindenit!
Drága Johanna!
Tudod ez a világ – ahová érkeztél, egy kész csoda, minden fellelhető benne, értsd, minden. És ez a minden rejti magában a lehetetlent és a lehetséges lehetetlent is. És micsoda örömök vannak benne, amelyekből érkezik a fájdalmas bánat, és micsoda bánatok rejtőznek a zugokban, amiből érkezik a széles örömteli mosoly, amiben ott ficánkol az őszinte kacaj, amit már egész lényeddel tudsz képviselsz. Amindenit!!!
Drága Johanna!
Mit írhatnék Neked? Tudom már… Legjobbkor érkeztél! Te úgy ontod a világra a szeretetedet, amire óriási szükségünk van, ahogyan a kenyér csendesíti az éhséget, ahogyan a kenyér békét ad a gyomornak, testnek. A Lényed hozta a Napfényt, ami bevilágítja a szívünkben lévő árnyakat, amelyeket mi – el is tudunk engedni, mert erőt kaptunk hozzá, ami a szeretetedből érkezik. A mosolyod csilingel a világban, ami megsimogatja a lelkünket – és bennünk is mosoly terem, ami csilingel. A Földön egy Anya tudja biztosítani számodra a békés mosolyt, nyugalmas szavakat, vidám érintéseket, simogató – csillogó tekintetet, figyelmes figyelmet nyújtani, s ő, a Te Édesanyád, aki minden rezdülésedre szeretettel reagál.
Drága Johanna!
Örülünk, hogy jöttél! Tudjuk, bármit teszel, Neked még a kisujjadat sem kell megmozdítani érte, mivel mindent boldogan és könnyedén képviselsz, nyújtasz át, mivel örömmel és vidámsággal adod ki magadból, sőt örülsz, hogy adhatsz! A hála is megérkezik hozzád, amit visszanyújtasz Nekünk! Amindenit!
Drága Johanna! Isten hozott!
Írta: Javorek Manyi – Filozófus MA hallgató
Fotó: Johanna
hdrpl

Ajánlott cikkek