Telefon

06304224797

E-mail

j.manyi62@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

Amikor az ember elér egy bizonyos kort, érdemes váltania, igazán nem is tehet mást. Mindig ezt a nézetet vallottam. Természetesen nem mindig volt ez így. Van olyan szakmám, ami elrendeltetett, mint a talpmasszázs. Az Égiek tudták, beleszeretek a szakmába, így lettem gyógymasszőr.
Majd jött a jóga és a Filozófia.
Folyamatosan képezem magam, hogy majd egyszer mást teszek, mint mostanság. Roppant szeretem a szakmáimat, és tudom is őket. Be kell látnom, öregszem, szerencsére. Tisztában kell lennem azzal, mit bírok és mit nem, a fizikai erőm hanyatlik a szakmáimhoz képest. Természetesen dolgozom a szakmáimban az erőmnek megfelelően.
Hogy valami újba kezdjek az óriási félelmet generált bennem. Kilépni az újba és másként teljesíteni, már a gondolat is pánikot okozott Nekem.
Szerettem volna megérteni, miért félek az újtól..
Bezárkóztam Magamba.
Elkezdtem kutatni, mi lehet az ok, ami létrehozta ezt a kellemetlen okozatot. Ebben a kutatásban partnereim lettek a gyerekeim a döntésükkel, amiért hálát érzek most is, mert kedvezően alakultak a dolgaim. Igaz! Nehezen fogadtam el, mégis ez hozta el a valódi szabadságomat. A lényeg, eljutottam oda, amiről csak hallottam…
Két szó: Belső Gyermek
Általában nem foglalkozik az ember ilyennel, sőt azt mondja rá.. Micsoda marhaság.. Régen enélkül is felnőttek a gyerekek. Az régen volt. Már – ma van. És ma már másféle gondolkodást részesítünk előnyben. Szeretnénk okokat ismerni, hogy tudjunk változtatni. És így helyes. A gyakorlati munkám is megmarad a fizikai erőmhöz mérten. És kimerészkedem az odúmból, eljött az ideje megmutatni, mit tudok elméletben. És a végére hagytam a meglepetést. Igen! Történt Velem valami 2023. december 26-án. Igen nehéz nap volt számomra, Lélekben mindenképp. Azon a napon a csodáért imádkoztam, hogy túléljem a lehetetlent. És a csoda megérkezett hozzám 2023 december 26-án késő délután. A csoda azóta is tart. Óriási fejlődés kíséri. Tenni kell érte, hogy a csoda elmélyedjen és másoknak is megtudjam mutatni azokat az értékeket, ami az övéké.
Filozófus Manyi Javorek
Fotó: internet – Sokat mondó
Lehet, hogy egy kép erről: nagymacska
Az összes reakció:

Te és ZEN Jóga és Masszázs Stúdió

Ajánlott cikkek