Telefon

06304224797

E-mail

j.manyi62@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

Ma 20 éve – 2004. 03. 03. Indult el a gyógymasszőri vállalkozásom, az ÁNTSZ engedélyével. Tudtam, azzal szeretnék foglalkozni, amit szeretek. Több, mint félév után kaptam meg az engedélyt a kérvényezésem beadásától. Több mindent be kellett szerezni az engedélyhez.
Ma is áldást érzek magamban, hogy ez megadatott Nekem. Elmondhatom, a munkám a hobbim. Rájöttem közben, hogy kedves ember vagyok, hatalmas tudással, ami tudjuk, relatív. A vállalkozásom előtt nem ismertem az értékeimet. Az értékeimet az elmúlt 20 év mutatta meg.
Bevallom őszintén, sokáig megfelelési kényszer volt bennem. Így állandó visszajelzést igényeltem a munkám minőségéről, amit időnként meg is kaptam, közben rájöttem, hogy semmit nem tudtam vele kezdeni, mivel gőzöm sem volt arról, hogy mi a dicséret és, miért jó, és miért hasznos. Így befogadni sem tudtam, majd azt éreztem, állandó dicséret éhségem van. Megismerkedtem azzal a két szóval: “feneketlen kút”
Majd a gyerekek kirepültek és eljött az az idő, amikor lehetőséget kaptam arra, hogy tanulhatok, amivel éltem. /Bár minden percben tanulunk./
Az Ember nem is sejti, hogy a határait képes bővíteni, ha szükséges, szűkíteni, kijelölni.
20 év óriási idő, bár mihez képest, ha eszünkbe jut az Iker-paradoxon, akkor teljesen más kerekedik ki belőle.
A tanulásaim felfedeztették velem az értékeimet, ami bevallom, hízelgő. A tanulás a legjobb befektetés ahhoz, hogy képet kapjunk önmagunkról.
Minden úgy indult az egészségügyi pályámon…
“Biztos, nem leszek talpmasszőr, mivel lusta ember vagyok”
(1995-ben mondtam)
Mindenkinek hasonló lustaságot kívánok!
Javorek Manyi – és a tanulásaim eredményei:
Élelmiszer Eladó.
Talpmasszőr a Kínai öt elem alapján.
Gyógymasszőr
Vaisnava Jógamester
Filozófus
Író
Filozófia Doktori cím még odébb van.
És a legújabb: Gyászterapeuta
Fotó: saját: kertészkedés közbeni pihenő

Ajánlott cikkek