Telefon

06304224797

E-mail

j.manyi62@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

És álljon itt a Kicsi Lány Nekrológja, amit az Édesapa engedélyével teszek közzé, azzal a fotóval, amit Ő gondolt mellé. Köszönöm szépen az Apukának!
Drága Apa!
Drága Édes Családom!
A mező szépsége…, a virágokban rejlik. A családom szépsége…, a szeretetben rejlik.
A búzatábla szépsége – a kenyérben rejlik. A kenyér szépsége – az életben rejlik.
A foci szépsége – a szívben rejlik, ahogyan egy Apa szépsége is – a szívben rejlik.
Mit is mondhatnék?
Olyan szép volt minden! Szerettem minden percét, pillanatát. A jóságát kínálta fel Nekem az élet. Száguldott Velem minden és csodásan repkedtem, mint a méhek a virágokra. Gyűjtöttem élményeket, öleléseket, dicsérő szavakat. Kaptam vidámságot, amelyeket a szívembe rejtettem. Szerettelek Benneteket! Boldogságot leltem mellettetek. Többet adtatok, mint reméltem. Tudtam, hogy jó helyre születtem.
Szomorúság ne legyen Szívetekben.
Boldogságot leljétek meg – az emlékeimben. A Virágporos méhek vidám látványt mutatnak néktek.
Csodáljátok meg Őket! Szívetekben – megjelenek.
Ha kenyeret szeltek, látjátok az egyszerűségem. Ha a kenyeret ízlelitek, érzitek a szeretetem erejét, amit Tőletek zsákmányoltam. Hálás vagyok mindenért. Mindig Veletek leszek, szeretlek Titeket.
Drága Apa!
Imádtalak! Szerettelek!
Ringattál, dédelgettél, és tisztelem…, sosem hitegettél, köszönöm. Tudom! Óriási fájdalmat okoztam Néked, bocsáss meg kérlek! A hited tartott életben. A hited engedett el szeretetben, köszönöm! Olyan voltál Nekem, mint mosoly a szívben. Az arcom tükrözte a szíved mosolyát, amit hűen és védelmezően képviseltem. Magammal is vittem azt a tiszta mosolyt, ami több volt, mit reméltem. Nekem adtad, köszönöm! Most, amikor olvasod az írást – a tiszta mosolyodat visszareptetem hozzád. Érzed már… Melegszik és mosolyog a szíved… A fájdalom…, enyhül benne…, ugye érzed…
Elfogadod a mosolyomat? Kérlek, értem tedd meg! Tudom! Magadért nem tennéd, ismerlek. Elfogadom, Édes kis Hercegnőm! – Tudod, ez távol áll Tőlem. Egy hercegnő pukedlizik. Nekem bőrlabda jutott, amit örömmel rúgtam…, pukedli nélkül is. Sőt, jobban szerettem a labda sebességét, mint a csendes hajlongást. Mindent köszönök! Legjobban – Téged!
Az Életem kisimult!
Köszönöm, hogy Velem voltál végig!
Drága Tesó!
Az ölelésed – a Lelkem részévé lett. Micsoda ölelést vittem Magammal. Hmm… Minden benne volt. Szeretet, figyelem, gondoskodás, és az élet íze, ami a sóval és cukorral volt teljes.
Bocsáss meg, hogy keserűséget “hagytam”! Tudod, a keserű íz – a szív íze, így őrzi a pompáját és a működését. Őrizted a szívemet, köszönöm. Amikor ölelést adnak Néked… Benne leszek. Tudod, miért? Mert tiszta szívből szerettelek/szeretlek. Tudom! Dettó!
Drága Kedves Családom! Búcsúzom Tőletek!
Álmaitokban megjelenek, ha szeretnétek. Egy biztos, hogy az emlékeitekben ott leszek.
A Nap ragyog az Égen, fényesen melegíti és táplálja a világ mindenét, ahogy Ti is tápláltatok Engem.
Szeretettel: Kicsi Lány
Írta: Javorek Manyi – Filozófus
Fotó: Futó Gábor – Édesapa és a Kicsi lány, aki Március 5-én töltené be a 13. születésnapját
Ég Áldjon Kicsi Anna! Köszönöm, hogy írhattam Rólad! Tanítsd meg a többi Angyalt is a bőrlabda csilingelésére. Végül is… Angyalokat csakis Angyal taníthat. Sok vidámságot kívánunk Neked!
Mindenki és Manyi

Ajánlott cikkek